YourSurprise

De grootste personalisatie cadeausite van Nederland

Introductie

YourSurprise.com is sinds 2005 een online cadeaushop met meer dan 1000 persoonlijke cadeaus. Hier vind je altijd een uniek cadeau, persoonlijk met naam, tekst, logo of foto. Inmiddels is YourSurprise.com actief met websites in Duitsland, België, Frankrijk, Nederland en Engeland en bezorgen zij cadeaus bij zowel particulieren als bedrijven. In 2013 en 2009 heeft YourSurprise.com de Thuiswinkel Award gewonnen voor beste cadeau webwinkel.

Aangezien YourSurprise zodanig uit zijn jasje was gegroeid en op het punt stond om Europa te veroveren moest er een nieuwe huisstijl en website ontworpen worden. Daarop klopte ze aan bij Redhotminute en samen met een conceptteam hebben we een frisse en brutale stijl neergezet voor zowel online als offline.

De uitdaging

Ontwerp een nieuwe identity waarmee YourSurprise Europa kan veroveren.

Next

Resultaten

Het resultaat is een frisse stijl dat met grote bewegingen je meeneemt in de wereld van persoonlijke cadeaus. Uniek in deze case is dat wij niet alleen de website hebben vormgegeven, maar ook de boekingsengine en de editortool. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat de hele online journey in één look-and-feel staat.