Landal GreenParks

74 parken - 7 landen - 16 miljoen pageviews per jaar

Introductie

Landal GreenParks is toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Landal beschikt over ruim 70 parken met in totaal circa 12.000 bungalows. Met 51 parken in Nederland bezet Landal de eerste plaats van de Nederlandse aanbieders van bungalowparken. Buiten de landsgrenzen beschikt Landal over parken in Duitsland, Belgiƫ, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechiƫ en Hongarije. Zeven van de parken beschikken over campings, met in totaal ruim 1.500 kampeerplaatsen.

Samen met een getalenteerd team bestaande uit oa. een creative director, een user experience expert, een copywriter en natuurlijk een art director hebben we een nieuwe richting voor Landal GreenParks vormgegeven. Dit gebeurde bij Redhotminute en in hechte samenwerking met de klant. In een high level traject werden de grote lijnen bepaald en in de detail fase werd het gedesign door mij vormgegeven. Later wat mijn rol meer dat van een art director toen het project in een scrumtraject stap voor stap tot leven kwam.

De uitdaging

Update de huidige online identity anno 2014 volgens de nieuwste interactie patronen.

Next

Resultaten

Ondanks dat de site nog volop in ontwikkeling is krijg je in de onderstaande afbeeldingen een goed beeld van het nieuwe Landal platform. Bijzonder om te vermelden zijn de afbeeldingen op iPad formaat. De site moest zich als een native app kunnen gedragen op een iPad en is daarom ook daarvoor ontworpen.